Αρχική Σελίδα

Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Meshel είναι ειδικευμένος πλαστικός καθαρός κατασκευαστής της σκίασης, προϊόντα υλικών σκαλωσιάς και περίφραξης για τον κήπο, εσωτερικός και την κατασκευή.

Το Meshel ιδρύθηκε το 2008, που εντοπίζει στο changzhou Κίνα και καλύπτει μια περιοχή άνω των 30000㎡, ως έναν από τους μεγαλύτερους σκιάζοντας κατασκευαστές προϊόντων στην Κίνα.

 

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

MESHEL έχει εισαγάγει συνεχώς τις προηγμένες τεχνολογίες και το πιό πρόσφατο σχέδιο στο εξωτερικό, σημαντικές γραμμές παραγωγής περιλαμβάνει τα στοιχεία

όπως η σκιά καθαρή, τα πανιά σκιάς, οθόνες σκιάς θερμοκηπίων, καθαρή, περιφράζοντας οθόνη υλικών σκαλωσιάς, καθαρό, αντι χαλάζι εντόμων καθαρό και άλλες σειρές των πλαστικών υφασμάτων.

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

 

 

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

MESHEL απασχολεί πάνω από 200 εργαζομένους σε τοπικό, αναγνωριζόμαστε δεδομένου ότι το α η κατασκευή στους πλαστικούς τομείς υφάσματος,

Έχουμε την απέραντη αγορά και την καλή φήμη να εξαρτηθούν από τη ικανότητα παραγωγής, την υψηλή τεχνολογία, και τον επιχειρηματικό πολιτισμό μας εργασίας ομάδων.

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η αλιεία με δίχτυα Meshel, είναι επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της ανάπτυξης, σχέδιο, κατασκευή για τα προϊόντα σειράς οθόνης κλίματος θερμοκηπίων. Το Meshel ίδρυσε το 1998, και καταχώρησε το εμπορικό σήμα «Meshel» στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ηλιακή ενεργειακή οθόνη αντανάκλασης, ελαφριά ενεργειακή οθόνη διάχυσης, οθόνη συσκότισης, ύφασμα σκιάς κουρτινών, σκιάζουν την καθαρή, επίγεια κάλυψη, το καθαρό και κρεμώντας καλώδιο αντι εντόμων. Έχουμε την απέραντη αγορά και την καλή φήμη να εξαρτηθούν από τη ικανότητα παραγωγής, την υψηλή τεχνολογία, και τον επιχειρηματικό πολιτισμό μας εργασίας ομάδων. Το Meshel ελπίζει ειλικρινά να χτίσει μια φιλική επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Καλωσορίστε σε Meshel!

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Changzhou Meshel

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις